| Tw3Ty | Data: Tuesday, 2011-11-22, 11:20 PM | Messaggio # 1 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| PLAYZEEK este cea mai avansata platforma de Counter-Strike 1.6 cat si Source Internationala !!!
Aici puteti juca cs cu un "scop" . Sunt o multime de modalitati de joc, for fun (public, gather (5 vs 5), aim, awp, 2v2, 3v3 etc) Scopul este de a obtine cat mai multe si mai bune medalii pentru a te califica cat mai sus. Deasemenea sunt organizate si turnee clan war. Platforma este simpla trebuie doar sa te inregistrezi te loghezi dupa si dai pe counter strike 1.6 dupa selectezi public sau gather si te apuci de jucat faci puncte iti creste skilu experienta si NU SUNT CODATI Dak te inregistrezi pe linku de jos vom fi prieteni automat eu vreu sa strang cat mai multi prieteni pt a primi Premium sa fac server pe italia ca pe restu e cam lag
Pentru a juca trebuie sa detineti Steam original. Pentru ati face cont click aici : http://www.playzeek.com/index.php?key=register&code===QTUNGMPRUQ55kao9mWX9WP
Ultima modifica di Tw3Ty - Tuesday, 2011-11-22, 11:21 PM |
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Wednesday, 2011-11-23, 10:01 AM | Messaggio # 2 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| Tw3Ty, Buna idee am auzit de asa ceva! Linkul de jos este un referal link corect?
|
| |
| |
| Tw3Ty | Data: Wednesday, 2011-11-23, 4:50 PM | Messaggio # 3 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
| nu nu este un referal pt ca totul este oferit gratis mai potin statusul : preamium care il poti cumpara sau invita prieteni la3 prieteni primesti medali si status premium iar cu status premium poti crea gathere
|
| |
| |