|
rasp
|
|
| k3nT | Data: Sunday, 2012-06-10, 2:10 AM | Messaggio # 1 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| nu am nici un amic codat frate cand iati dat blind va zis ca are blind... poze nu iau facut... asa ca e in regula... de ce nu il lasati pe pro error sa raspunda oricum la faza asta menta nu are dreptate bann ptr ca ala injura 2 codati la care adminu ii tinea pe server desi se vedea ca au wall aim... si mie gag ca ii zic care sunt codati... las'o ma dracului de treaba ca nu se face asa... ii da lui ala bann ptr ca injura codatii ... si ptr injuraturi se da gag asa a ziso andrei woken si n3@.... cand intra pro error poate spune ce a vazut si cum ma ameninta ala cu bann si gag si mai multe.... NU MAI DA TOPIC CLOSED LASA LUMEA SA VORBEASCA SI SA ZICA SI ERROR CUVANTU LUI.... CE PLM VEZI CA NU AI DREPTATE DAI REPEDE TOPIC CLOSSED SI CAZ INCHIS-...-"
|
| |
| |
| Dan | Data: Sunday, 2012-06-10, 2:22 AM | Messaggio # 2 |
 Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 2
| deci vrei sa zici ca tu ai dat U+@ si miai zis care sunt codatii? bah asa nu a fost // si nici prietenash tau ) am putin pe sv ca admin // stiu ca sunt redirecte aprinse si 5 jucatori din 20 sunt codati 100% // daca vrei sa mai vb acceptama pe mess // acolo imi spui povestea pina la urma ca au toate final fericit  Added (2012-06-10, 2:22 AM) --------------------------------------------- bah eu stiu ce a zis andrei woken sau neo // dar aici nu depinde doar de asta depinde de situatie // era asa ceva in chat ca nici nu dovedeam sa citesc si doar amenintari si cuvinte ... 
|
| |
| |
| k3nT | Data: Sunday, 2012-06-10, 2:25 AM | Messaggio # 3 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
| Ma eu tiam zis .... dai gag si bann aiurea cui nu trebuie...logic dupa 5 runde sa iei cap din afk in afk... e nasol te inervezi.... ala a injurat un codat... de ce iai dat bann si nu gag asta nu inteleg... si de ce mie miai dat gag data iti ziceam care e codat... las'o asa si sa stii ca nu ai dreptate Added (2012-06-10, 2:25 AM) --------------------------------------------- regulile sunt = ptr toti ... regulile au fost facute de andrei woken si nea daca nu ma insel deci ei pot raspunde la tot...ai rabdare
|
| |
| |
| Dan | Data: Sunday, 2012-06-10, 2:29 AM | Messaggio # 4 |
 Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 2
| intreabal ba ca ma injurat pe mn ca tiam dat tie gag si intreabal cum mi sau facut ochii negri  Added (2012-06-10, 2:29 AM) --------------------------------------------- intra pe mess sau raspunde sau dami add prodius.damian
|
| |
| |
| Lg^wOkeN | Data: Sunday, 2012-06-10, 5:29 AM | Messaggio # 5 |
 Lieutenant colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 1
| Eu nu stiu ce sa antamplat pe server NU ERAM.
In fine in asa situatie se da numai GAG care vb prea mult sau urat intre playeri , daca se refera la ADMIN cu injuraturi , se da BAN ,DESTROY ETC. Dupa ce ai dat GAG si face RETRY si iar vorbeste ca papagaLu se da BAN->MInute(pina la 200) ci nu PERMANENT sa fie clar) , DESTROY etc.
k3nt, daca presupui pe cineva suspect se scrie cu comanda AMX_CHAT si e destul odata da nu sa bati la cap adminu ca tu presupui pe cineva, el isi face treaba de admin si singur fara ajutorul cuiva , inteleg ca e PUBLIC dar trebuie de facut tot cu calm far nervi si sfada.
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Sunday, 2012-06-10, 11:20 AM | Messaggio # 6 |
 Lieutenant general
Reputazione: 8
| Lg^wOkeN, Quote daca se refera la ADMIN cu injuraturi , se da BAN ,DESTROY ETC. Dupa ce ai dat GAG si face RETRY si iar vorbeste ca papagaLu se da BAN->MInute(pina la 200) ci nu PERMANENT sa fie clar) , DESTROY etc. As vrea sa precisez un lucru. 1)Daca se refera la Admin cu injuraturi,se da GAG (nu se da destroy,ban,etc...) 2)Daca face RETRY si iar vorbeste urat,se da GAG (iarasi,pca o sa se sature sa daie atata retry) 3)Trebuie de avut rabdare cu playerii,unicu lucru ce va spun,nu va puneti la livelul LOR,daca vedeti ca sunt prosti! (Deci doar GAG se da,nu sunt exceptii) (BAN,DESTROY,etc.. DOAR PENTRU CODATI).
|
| |
| |
| Lg^wOkeN | Data: Sunday, 2012-06-10, 1:29 PM | Messaggio # 7 |
 Lieutenant colonel
Reputazione: 1
| Andrei e mai calm
Da ai dreptate numai GAG
|
| |