|
Reclamatie Admin Dan.
|
|
| k3nT | Data: Sunday, 2012-06-10, 1:46 AM | Messaggio # 1 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| Ma deci m'am saturat, un amic de al meu isi ia ban 30min ca ia zis ca este un codat[trebuia un gag MAX]... eu imi iau gag ptr ca ii zic cine e codat.... jumate de server tot isi puneau numele "kent scurt" jumate "kent lung" si adminu statea si nu facea nimic din contra se punea si el sa o faca pea smecherul cu cocalarii aia... 15 min era si pro^error pe server ma il tot intrebam de ce nu da bann la codati si ii ceream explicatii de ce gag si bann la amicul meu, si el ma ameninta cu Bann Permanent... [incepeti sa dati admine la lume cum trebuie , nu la toti care intra pe server fac o cerere si au admin... sunt vreo 3..4 care sunt paraleli cu cs de tot]
|
| |
| |
| Dan | Data: Sunday, 2012-06-10, 1:50 AM | Messaggio # 2 |
 Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 2
| :D incepem -- aia ii stiu demult -- iam dat ban pe 30 min ca vb prea mult -- si nu prea frumos -- tiam dat tie gag ca te stiu si nu tiam dat ban --- nu team amenintat ca nu imi trebuie -- dar u imi ziceai intraiurea ca miine nu mai am admi si tralalalla -- stai jos frate ca nu ma pun cu tn --- cam asta -- nu fi asa stresat si scrii fel de fel de lucruri in privat la adm am si eu unu din adm acadeab0b care la fel iti zicea sa taci odata -- la urma urmei iti zicea si error sa taci sa terminam cu bn ...
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Sunday, 2012-06-10, 2:02 AM | Messaggio # 3 |
 Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
| ba kent nu it mia aduce amici codati in pula mea in ziua de azi nu mai garanta pentru nimeni e prietenul tau dar dak e suspect de cod nam ce ii face degeaaba te agiti hai sa ramanem prieteni si sa facem ce trebuie facut!!!
eu te.am luat sub pana mea pe sv te.am protejat mere as nu iti rupa lumea pl si ai vz k nu iti mai rup acuuma!! dar lasa prietni tai in pace pentru ei nu pot garanta!!
reportu nu are rost de nimica!!! dao dq de treaba
|
| |
| |