• Page 1 of 1
  • 1
Banned luat pe nedrept
k3nTData: Friday, 2012-06-01, 1:30 AM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
Woken mia dat kick, distroy si banned permanent. Am zis ca un player are aim, si el a inceput sa se ia de mine aiurea fara motiv si sa ma critice. I-am zis sa se uite in top ca sunt peste el cool si sa nu ma mai critice. Dupa ce iam zis asta miam luat de toate (kick distroy si bann) fara motiv. Am fost nevoit sa ma chinui sa imi pun alt c.s. 1.6 pe pc ca dupa distroy mi sa stricat totul in pc. Era si un amic sankey care a vazut totul. Vb la multi pierdeti multi jucatori buni din cauza la admini care ii mananca invidia ca joaca altii mai bine!!!!! angry wacko [Cer sa ii fie luat adminul lui woken si cu ocazia asta fac cerere sa imi fie dat si mie admin!]

Lg^wOkeNData: Friday, 2012-06-01, 2:08 AM | Messaggio # 2
Lieutenant colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 1
LOl!!! Tie unban nu iti dau ca nu stii sa te exprimi frumos si educat, ai vorbit urat cu mine. Era si Sankey (dupaia intrebau de ce ti-am dat destroy si ban , Sankey a zi (A INJURAT OWNERU) a vazut totul (sankey) si nu inventa aici ca mi-ai zis de unu cu aim , ti-am zis odata de doua ori sa vb frumos tu nu m-ai inteles ti-am dat kick. Ai revenit, cum mi-ai zis??? ai grija cum dai kick BOTULE!!! ,ti-am zis din nou sa vb frumos, mai ales cu MINE si cu ceilalti ADMINI si playeri de pe server !!!! Tu nu ai vrut sa ma intelegi Acuma UNBAN de la mine nu vezi si ADMIN nici nu te gandi :). BAfta!

FasTData: Friday, 2012-06-01, 2:28 AM | Messaggio # 3
Colonel
Gruppo: Moderators
:))) kent ce sai faci asta e viata ...e scump comporamentu .:))

Intrerupem programu pentru clanu Lg^
Ramane aici cand restu cade...
Ce facem noi e mare catastrofa !!!

k3nTData: Friday, 2012-06-01, 8:46 AM | Messaggio # 4
Private
daca mori si zici "bpl" sau "plm" e injuratura? apropo nu te'am injurat, daca ai cunostinte mai multe ca mine aici nu inventa chestii;), ma woken mai dute'n... ca nu team injurat pe server am zis ca unu are are aim... miam luat 3...4 head'uri si am zis "bpl" prima oara si miai zis sa vb frumos...ok. A doua oara cand miam luat head spectaculoc am zis "bpl"... si tu ai inceput sa rupi p*** ca toti care ma fac au aim si altele... si tiam zis sa nu ma critici ca vb top ptr mine... atunci ai inceput miai dat kick, am reintrat miai dat distroy si dupa bann si a vazut si sankey [APP NU INJUR ADMINII PE SERVER COCALARULE cool CA SA STII SI TU]

Added (2012-06-01, 8:46 AM)
---------------------------------------------
app tu nu decizi nimic am indeajunse persoane care zic ca sunt bun ca admin si in plus [size=20] e andrei care decide nu un morcov de umplutura ca tine wink bft

Lg^wOkeNData: Friday, 2012-06-01, 2:45 PM | Messaggio # 5
Lieutenant colonel
Esti sigur ca e numai ANdrei care decide ???!?!?!?! Ti-am zis si iti mai repet unban si admin nu vezi pe serveru asta !!

Lg^AndreiData: Friday, 2012-06-01, 4:13 PM | Messaggio # 6
Lieutenant general
Reputazione: 8
k3nT,
Deci,eu nu am fost de fata,si nu am vazut cea ce sa intimplat!
Dar daca e vorba de comportament pe server,prefer sa fie respectat!
Eu nu ma mai bag in vorbele voastre,vorbiti voi.
apropo,nu numa eu decid k3nT ,Fondatorii suntem EU,NE@ si W0ken!

k3nTData: Friday, 2012-06-01, 4:19 PM | Messaggio # 7
Private
LOL! era N3@ cand a vazut ca woken se tot lua de mine ca nustiu ce ieri dupaamiaza ca imi trebuie steam si altela;)....dupa ieri seara nu lam injurat pe ala... am zis doar bpl si plm ca tot muream lol, si daca nu ma insel regulele voastre zic gag nu distroy mia dat kick am reintrat si a inceput sa se ia de mine aiurea ...

Lg^wOkeNData: Friday, 2012-06-01, 4:30 PM | Messaggio # 8
Lieutenant colonel

• Page 1 of 1
  • 1
Search: