• Page 1 of 1
  • 1
RECLAMATIE FREPLAY
scr3w-ardeData: Thursday, 2012-05-24, 2:03 PM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
nust ce se intampla cu srv asta dar se pare ca numai copii sunt pe el eu ma chinui cate 2-3 ore sa strang oameni si intra asta freplay schimba harta goleste srv :| daca vreti sa faceti treaba numai dati admine la toti copii care nu au treaba cu adminu !

ViP1Data: Thursday, 2012-05-24, 3:46 PM | Messaggio # 2
Colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 3
:)) bine man osa fim mai prudenti soryyy

Pr0^errorData: Thursday, 2012-05-24, 4:37 PM | Messaggio # 3
Lieutenant colonel
Bai "" scr3w-arde "" FreePlay nu este admin de "" azi "" si nici nu joaca ca tine de 1 sapt pe Server . . .!! :)) asa ca nu te mai ambala wink . . . !!! FreePlay Good Player smile . . !!

DanData: Thursday, 2012-05-24, 5:31 PM | Messaggio # 4
Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 2
cool cool

scr3w-ardeData: Thursday, 2012-05-24, 6:01 PM | Messaggio # 5
Private
ba poate sa fie admin de 34 de ani pe mine nu ma intereseaza eu nu stau 4 ore pe srv singur ma chinui in pla mea si vine unu asa direct schimba harta dupa iese de pe srv !

Lg^AndreiData: Thursday, 2012-05-24, 6:28 PM | Messaggio # 6
Lieutenant general
Reputazione: 8
Deci,Freeplay mi-a zis ca erau 20 pe dd2x2 si el a schimbat inferno pca erau multi! Este drept asta?

Vreau sa zic,chiar daca unu a gresit,sau altceva nu trebuie de sfadit,pca daca se sfadesc adminii pe sv,playerii nici numai vin!
Va rog tare sa pastrati un comportament mai corect pe server atat!

p.s Eu nu tin partea la nimeni,pca nu am fost de fata! Sa fie clar!

FasTData: Thursday, 2012-05-24, 6:37 PM | Messaggio # 7
Colonel
Reputazione: 1
Deci ce gluma buna
Taci ca sa umplut serveru pe inferno Si numi zice mie copil cand iti scoti buletinu sa ma anunti oke? biggrin
Nu ma invata tu pe mine cum sa fiu admin Vip credema ca stiu ce zic poate ca nam stat in ultimu timp foarte mult pe server dar dupa cum ati vazut am inceput iar sa stau pe server si o sa incerc sa stau cat mai mult
VIp asta-i tee mai mic daca il mai sti pe Tee:))
Hai va pup faceti ce vreti arde mai fami o reclamatie ca tu si cu tee sunteti singuri in atata timp care miau facut reclamtie pe forum in rest na avut nimeni nimic de zic despre mine sunteti singuri care credeti ca daca aveti un admin sunteti mai importanti sau sunteti cineva daca pune maine vip si andrei sa se plateasca adminu pun pariu ca nu mai intrati nici unu pe server Ca data trecuta Asa ca gura mica te rog atata timp cat nu tiam vorbit urat si tu vorbesti urat apropo am si poze la toata convorbirea ca eu nu team injurat si tu ai vorbit foarte urat Dai dovada de mareeeeee adminnnnnnnnn BV BV BV GG :* Te PoP

Added (2012-05-24, 6:37 PM)
---------------------------------------------
A si app nam iesit smile Din pacate pentru tine

Added (2012-05-24, 6:37 PM)
---------------------------------------------
Eram FasT

Intrerupem programu pentru clanu Lg^
Ramane aici cand restu cade...
Ce facem noi e mare catastrofa !!!

scr3w-ardeData: Thursday, 2012-05-24, 7:00 PM | Messaggio # 8
Private
ma prietene eu sunt admin pe srv asta de 2 sapt si am fost activ mereu , nu ma intereseaza ce faci tu pe srv poti sa fi cel mai bun si sa ai activitate 24 din 24 ... dar daca tu stateai 5 ore pe srv singur , iti toceai nervi cu toti codati si intram eu schimbam harta si ieseam ( plus ca e prima data cand te vad pe server ) tu cum reactionai ? Eu nu am nimic cu tine iti urez mult succes in continuare dar comportate frumos ... a 2 a oara cand ai intrat pe la 4 iar ai schimbat harta era cbble si tu ai bagat inferno sa inteleg ca schimbi doar asa dupa placu tau + de asta mi-ai dat si ban ca ti-am reprosat !

FasTData: Thursday, 2012-05-24, 7:02 PM | Messaggio # 9
Colonel
Reputazione: 1
1 la mana la azi am intrat odata pe server deaorece nu mia mers netu de dimineatza smile Si 2 la mana laso balta nare rost
Andrei sau Vip daca vreti sa mai ziceti ceva puteti redeschide topicu

Intrerupem programu pentru clanu Lg^
Ramane aici cand restu cade...
Ce facem noi e mare catastrofa !!!

Lg^AndreiData: Thursday, 2012-05-24, 10:13 PM | Messaggio # 10
Lieutenant general
Reputazione: 8
MAN NU VREAU SA ASIST LA SFADALII INTRE ADMINI.A TRECUT GATA,toti gresim!

REPEet: NU tin parte cu nimeni !

• Page 1 of 1
  • 1
Search: