• Page 1 of 1
  • 1
MaTrIxLike -- TEe
MaTrIxLikeData: Thursday, 2012-02-23, 1:59 AM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
Nu am de gand sa pierd timp deci "taglio corto"si povestesc direct ... Jucam pe sv si am luat blind de la //*mDa*// dupa care am fost controlat ceva timp.Ca sa fie sigur adminul //*mDa*// mia facut ss si mi lea cerut pe id sau. Am dat add, am dat poze, am fost curat si am reintrat. Intre timp mapa se schimbase de pe "de_inferno" pe "fy_buzzkill" daca imi aduc aminte bine. Fac cateva fraguri destul de bune dupa care "Kicked by Console: "banned permanently". Domnul TEe sa gandit bine ca el fiind superior orcarui jucator/admin de pe server ia situatia in mana si, ofticanduse, imi da un "rage" permanent-ban pt ca dupa parerea lui probabil aveam wall.Nu cred ca este nevoie sa va aduc aminte ca doar 5 minute inainte am luat blind si ss de la //*mDa*//. El fiind superior nu are nevoie sa faca un pic de specator,sa dea blind sau sa faca ss cum a facut //*mDa*// si cum ar fi fost corect sa faca si dansul.El nu are nevoie... el este superior. Si acum eu va intreb... Al cui este var/frate/prieten de a luat admin un copil cu temperament de...copil ? Am 8 ani de cs...am facut destule pauze si mam reapucat destul de recent dar cred caci cateodata...sunt destul de bun la cs. Am avut peste 30 de admine in "cariera" mea de jucator de cs si rar am vazut o lipsa de profesionalitate ca e lui TEe si de obicei as propune sa fie suspendat si unban pt mine... DAR avand in vedere ca //*mDa*// stia ca eu nu am cod pt ca abea ma verificase mia scos banul.Eu reintru pe sv si imi da ban din nou cand am incercat sai explic pt ca....va aduc aminte TEe este superior oricarui player/admin de pe server. Aroganta de nedescris si lipsa de respect + Nu are idee de ce inseamna sa fii admin.Propun sa ia Remove...este minimul care puteti face dupa ce a dat cu numele serverului vostru prin namol ,)

SS:
http://imageshack.us/photo/my-images/576/deinferno0055a.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/220/deinferno0054.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/441/deinferno0053.png/

Ultima modifica di MaTrIxLike - Thursday, 2012-02-23, 2:02 AM

Pr0^errorData: Thursday, 2012-02-23, 3:29 AM | Messaggio # 2
Lieutenant colonel
Bhai Fatilor asa este . . . tEe se crede superior . . . si vb urat cu playerii . . .nu poate sa zica un player ceva ca gata ii da ,, slay , slap ,, si nu numai le da si ,, Ban , Destroy ,, asa fara motiv . . . Nu cred ca asa trebui sa se comporte un admin !!! de cand sunt pe serv asta nu am vaz un Admin mai incapabil ca ,, tEe ,, nimic de zis joaca destul de bine CS dar ca admin nu este bun. . sunt de parere cu ,, MaTrIxLike ,, PROPUN SA II SE DEA REMOVE , ori il puneti la punct ori il scoateti ca admin . . . . FACE SERVERUL DE RAHAT el. .. . . Ciao !! sad :( sad angry >(

Added (2012-02-23, 3:29 AM)
---------------------------------------------
Face-ti ceva cu el va rugam . . . Nu putem face o mica greseala ca ne da ,, ban , destroy ,, ca si in seara asta !! Jucam pe server era de_dust2x2 , si am plecat din baza de la tero am intrat pe poarta dupa el , si el tragea m.am pus si eu jos sa trag el sha dat inapoi si a dat peste me . . si mi.a dat slap ca cica l.am blocat zice ,, na ca sa te inveti minte ,,. Este incompetent ca Admin . . nono nono nono angry angry

Ultima modifica di EnJoi - Thursday, 2012-02-23, 3:24 AM

mDaData: Thursday, 2012-02-23, 11:02 AM | Messaggio # 3
Private
Asa este Fratilor Au dreptate baieti ... nu am Nimic Q tee dar este prea superior nici vip sau andrei nu este asa qm e el .... imi pare rau pt el . dar trebuie sa luati masuri ..
cool cel mai naspa este k nici unu nu are curaj sa faca reclamatie, cred k le este frica k primesc ban de la tee . Q Asa Admini In maxim 2 Saptamani Ramanem Fara Playeri ..........Parerea mea biggrin

Ultima modifica di mDa - Thursday, 2012-02-23, 11:06 AM

FasTData: Thursday, 2012-02-23, 2:05 PM | Messaggio # 4
Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 1
:)) Aha mah hai sa va explic si eo alceva acum 10 min iam dat ban lu tee permanent am intrat cu alt nick pe sv era dust2x2 si omu juca cu awp si miam bagat adminu si iam dat slay dupaia tee imi da kick de 2 ori si dupaia ma lasa in pace si imi da slay asa ca iam dat frumos ban Deci Admin joaca cu awp pe dust2x2 niciun admin nu joaca sa gasit tee dmne...

Intrerupem programu pentru clanu Lg^
Ramane aici cand restu cade...
Ce facem noi e mare catastrofa !!!

ViP1Data: Thursday, 2012-02-23, 2:06 PM | Messaggio # 5
Colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 3
mersi pentru reclamatie tin sa precizez ca adminu Tee a fost scos deci

tEeData: Thursday, 2012-02-23, 2:07 PM | Messaggio # 6
Private
enjoy frate de ce nu aduci dovada ca injur dau destroy ban si alte treburi? hai te rog numai fii asa arogant te rog tu nu stii ce se intampla pe sv asa ca de ce vb? unde sunt eu superior? ca va dau slay ca sunteti buti si nu faceti defuze?plecat din x unde e bmb pusa si va duceti in celalant x numai pentru nu a va perde arma? nu se face fratica asa. majoritatea de pe sv il cunoasteti pe VIP(Ne@) si aveti pl-mare si ma amenintati si alte chesti asa cum a fgacut si [N]aGGa[N]a ma tot ameninta wink terminati cu prostiile ca nu e chiar asa cum ziceti voi Punct smile

Cat despre matrix ..ce sa zic nush de ce a mai facut reclamatie era pe buzzkill si dintr=o data poc ia sarit tina pe 2 oameni direct cap ?WTF? ce mai trebuia sai fac atunci ? mai avea rost sai ii fac demo ? eu nu cred ....dupa parerea mea nu e chiar asa de prost sa nu-si fi dat seama si sa-l scoata ori ca il scoteea direct de acolo ori iesea dp sv si nu-l mai prindeam....cum iti explici ca domnu matrix de cand e pe sv avea numai 15 cu 20 si acum e bun omu numai cu 30 k 9? OMG!!! e cva logik....app//MDA/// aimu ti-am mai zis nu iese in poze saau daca ii dai blind pretenash ....

P.S/ andrei daca nu faci cva cu admini sa le pui imunitate o sa se duca de rapa de fiecare data cand intra fast pe sv nu stie altceva decat sa ne dea slay (*la admini ma refer de exemplu azi la ora 11:00 eram eu cu Stapanu* pe sv jucam awp si poc ne da slay si mam enervat iam dat si eu slay si dupa 2 secunte imi da ban permanent wink Frumos si pe mess mai si ma ameninta ca "stai ca iti iei si remove _) frumos asa - nam vrut sa ii mai fac reclamatie lasam asa cu banu ....

Sper ca ma-m facut inteles wink bafta

Andrei daca tu crezi ca nu mai ai nevoie de mine ca admin pot sa raman un simplu player si atunci o sa iti arat ce arfisti de admini sunt smile [color=purple]

ConNecT

195.122.135.191:27015

Ultima modifica di tEe - Thursday, 2012-02-23, 2:10 PM

FasTData: Thursday, 2012-02-23, 2:35 PM | Messaggio # 7
Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 1
Pai ba inteligentule 1 la mana nai voie cu awp pe dust2x2 2 la mana miai dat kick de 2 ori si dupaia slay si 3 numi spune tu mie ca de fiecare data cand intru eu dau slay Da dau slay pentru ca se stie clar PE DUST2X2 NU SE JOACA CU AWP Ce vrei sati desenez
Si stai linistit ca pana akm esti singuru admin de care ma iau Va rog inchideti topicu ... tEe fami reclamatie si sa hotarasca playeri admini andrei si vip daca merit adminu sau nu....

Intrerupem programu pentru clanu Lg^
Ramane aici cand restu cade...
Ce facem noi e mare catastrofa !!!

Lg^AndreiData: Thursday, 2012-02-23, 3:45 PM | Messaggio # 8
Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
tEe,
Admin Removed.
ViP1,
Lasa sasi spuna parerea lui,pt asta e forum :). Daca vrei sa inchizi un topic il bagi imaginea topic closed si jos langa Post Reply este Closed thread,o selectionezi si topic e inchis.pca,daca nu faci asa lumea poate sa mai scrie

• Page 1 of 1
  • 1
Search: