|
Iara ban fara MOTIV!!!
|
|
| MarkelonN | Data: Wednesday, 2012-02-15, 5:21 PM | Messaggio # 1 |
 Sergeant
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| deci iara am luat BAN PERMANENT!!! fara motiv,fara poze,fara nimik............erau 2 admini pe Mine nush de la cine am luat Ban dar eu cred ca de la tEe sau poweeer!!! mai iau multe BAN-uri fara MOTIV?????
|
| |
| |
| FasT | Data: Wednesday, 2012-02-15, 5:42 PM | Messaggio # 2 |
 Colonel
Gruppo: Moderators
Reputazione: 1
| Cu acordu lu Andrei eo zic sati scoatem banu !!!
Intrerupem programu pentru clanu Lg^ Ramane aici cand restu cade... Ce facem noi e mare catastrofa !!!
|
| |
| |
| MarkelonN | Data: Wednesday, 2012-02-15, 5:47 PM | Messaggio # 3 |
 Sergeant
| FAST!!! acuma spune TU am jucat CODAT!!! sa iau Ban ??dupa ce ti-am dat CAP tie direct BAN :))) numa tu esti de vina :P:P cu ce Admini am de-a face :O!!!
|
| |
| |
| FasT | Data: Wednesday, 2012-02-15, 5:51 PM | Messaggio # 4 |
 Colonel
| hy nu plage :)) sti ca tata te iubeste :))))
Intrerupem programu pentru clanu Lg^ Ramane aici cand restu cade... Ce facem noi e mare catastrofa !!!
|
| |
| |
| MarkelonN | Data: Wednesday, 2012-02-15, 5:59 PM | Messaggio # 5 |
 Sergeant
| eu nu plang dar daca ADMINII sunt INAPTI ( nu toti ) !!! ce sa fac eu...eu ma duc imd la lucru...si nu pot sa ma distrez sa ma relaxez ca IAU BAN!!! si in plus fara MOTIV!!!!
Ultima modifica di MarkelonN - Wednesday, 2012-02-15, 6:00 PM |
| |
| |
| FasT | Data: Wednesday, 2012-02-15, 6:03 PM | Messaggio # 6 |
 Colonel
| stail lin ca o sati scoata banu ... Daca nu til scoate de la cn mai invat si eo cs
|
| |
| |
| tEe | Data: Wednesday, 2012-02-15, 6:11 PM | Messaggio # 7 |
 Private
| markeleon stii ceva mai dute tare de codat inputit
Uitati demo ca pana la urma tot lam prins cu tot cu scriptu lui =)))) ADIO
http://www.girlshare.ro/3347417.7
ConNecT
195.122.135.191:27015
|
| |
| |
| MarkelonN | Data: Wednesday, 2012-02-15, 6:11 PM | Messaggio # 8 |
 Sergeant
| PS!!!:si vreau si sa-i scoateti ADMINU!!!! de la poweeer! am uitat sa scriu asta!
|
| |
| |
| FasT | Data: Wednesday, 2012-02-15, 6:20 PM | Messaggio # 9 |
 Colonel
| Navi ai face bn sa te uiti si u la demo...
|
| |
| |
| Marius | Data: Wednesday, 2012-02-15, 6:40 PM | Messaggio # 10 |
 Sergeant
| Mam uitat si eu la demo si carei faza cei asa suspect,tae tinta iti mai sare si de la lag tata mai patesc si eu,da in fine sa se uite si andrei si vip sa decida iei.
|
| |
| |
| tEe | Data: Wednesday, 2012-02-15, 7:29 PM | Messaggio # 11 |
 Private
| Mam uitat si eu la demo si carei faza cei asa suspect,tae tinta iti mai sare si de la lag tata mai patesc si eu,da in fine sa se uite si andrei si vip sa decida iei.Quote eu zic mai bine sa te lasi de ce daca asta crezi laso dreacu daca tu crezi trb asta ca atunci cand ia sarit tinta e de la lag esti tare =)) asta e AIM PUR
eu te inteleg ca il cunosti si e prieten cu tine dar asta nu inseamna ca trebuie FAVORIZAT :)
El daca nu stiati are script in cs pt a nu ii putea face demo nimeni
spec_autodirector_internal "1" spec_drawcone_internal "1" spec_drawnames_internal "1" spec_drawstatus_internal "1" spec_mode_internal "4" spec_pip "0"
Intereseazate pentru ce sunt alea de mai sus ms
PS: MARKELEON ce ai facut tata ti-a Luat Dumnezeu limba nu mai vb? =)) vai de capu tau
ConNecT
195.122.135.191:27015
Ultima modifica di tEe - Wednesday, 2012-02-15, 7:31 PM |
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Wednesday, 2012-02-15, 7:35 PM | Messaggio # 12 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| tEe, Markelon este offline,Tee vb mai domol te rog frumos ca nimeni nu este dator.Daca ai dreptate sau nu ai asta o sa vedem,dar chiar daca o sa ai nu fa pe prosti pe altii inclus Marius,Fast,ca nu imi place modul cum vb.(Asta este o predica) Am internetul foarte rau,bagal pe youtube,ca mai repde faci,ca lumea nu o sa scoata demo video de 99 mb -_-'.Mai bine il bagai pe youtube. Acum iti cer sal bagi pe youtube ca am net prost!
|
| |
| |
| Dan | Data: Wednesday, 2012-02-15, 7:58 PM | Messaggio # 13 |
 Colonel
Reputazione: 2
|
|
| |
| |
| MarkelonN | Data: Wednesday, 2012-02-15, 11:21 PM | Messaggio # 14 |
 Sergeant
| ahhaahahahha m-am uitat pe DEMO!!!au ca sare TINTA!!!! daca imi sarea tinta dadeam numa head-uri!!!! eu sunt relaxat ca ala nu ii AIM!!!!! ( si inca ceva!!! eu nu am CFG am DEFAULT!!! poate sa-ti confirme reiNforcer & Patron Patron care o vazut ) vai de capuuu tau :))=)) am crezut ca cine stie ce se vede in video.... ii o nimica toata...... !!! ALA CARE IL numesti tu AIM se numeste REFLEX!!!!invata CS si dupa vino la mine sa ma faci CODAT!!!!!!!!!!!!!!! Andrei cum fac sa-l pun pe youtube ca ti-l pun eu sa vezi nu am nimic de ascuns doar ca daca ADmini nu stiu nimik ce sa fac asta este !!! SI nu am raspuns ca eram la LUCRU!!!!Added (2012-02-15, 11:21 PM) --------------------------------------------- am uitat ceva.... cum a zis Marius si de la lag & loss adica nu sare TINTA dar se blocheaza si poi te trezesti in alta parte.. ( totu in nici-o secunda ) 
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Wednesday, 2012-02-15, 11:39 PM | Messaggio # 15 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| Deci am vazut si eu demo man,imi pari ciudat,mai ales la 2lea round cand l-ai ucis pe Poweer la un colts,ti-a sarit tare tinta atunci.Am dei dubbi,ma gandesc sa nu ma gresesc,dar dupa ceea am vazut sunt dubios. NUsh ce sa zic ori ai AIM ori ai SilentAim,pe care e deficil a detecta!
Quote AIM= tremura tzinta sau e titirez; daca se tremura tzinta inseaman ca e 100% codat si retardat, k nici nu site sa foloseascva codul ... BAN; deseori cei cu aim tin tinta mai sus, mai ales ca au Target-ul pus pe head si ca de obicei, no re-coil; cand cel care are aim vrea sa traga dupa un inamic indepartat nu poate, pt k tinta se pune automat pe cel care este mai aproape, este utila faza cand esti spect si il urmaresti;
Ceea ce voi face eu acuma,ca sa nu dati la vina la mine ca am banat pe gresit,va pun sa votati.Deci acum voi deschide un TOPIC unde voi o sa votati daca e codat sau nu.Vreau parerile voastre.Deci eu socot ca am facut o decizie buna.E clar ca pt a vota uitativa la demo.
|
| |
| |