• Page 1 of 1
  • 1
Am Luat Ban fara sa fac nimik!!!
MarkelonNData: Saturday, 2012-02-11, 2:43 AM | Messaggio # 1
Sergeant
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
AM luat Ban de la LG-Xzibit nu mi-a FAcut nici o poza!!! nici Blind nici nimik!!!! nu se poate sa aveti asa Admini Incompetenti!!!! sunt Na'Vi MarkelonN ( am fost Noob - Mix ) VREAU SA MI SE SCOATA BANU!!!! si cand da-ti ADMIN la cineva invatati-l sa fie si ADMIN!!! wink

ViP1Data: Saturday, 2012-02-11, 2:35 PM | Messaggio # 2
Colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 3
sorry man pentru ban cate odata se mai greseste lasami idu de steam si ip sati scot bano sorry inca o data

MarkelonNData: Saturday, 2012-02-11, 2:37 PM | Messaggio # 3
Sergeant
Omy4you id steam

tEeData: Saturday, 2012-02-11, 6:54 PM | Messaggio # 4
Private
vip nu trebuia sa iti ceri scuzele astea si mai ales sa ii scoti banu aaces player este un codat incopetent care se crede jucator si e praf aseara pe dust2x2 eu cu xbit vorbeam nu eram atenti si cand colo prietenu nostru na'vi isi activase aimu 1 glont 2 headuri dar direct asa a sarit tinta martori sunt eu xbit veronik parca asa ca aces pleyer merita sa ne paraseasca sa isi gaseasca alt servar (parerea mea acum nu stiu decideti voi)

ConNecT

195.122.135.191:27015

MarkelonNData: Saturday, 2012-02-11, 9:20 PM | Messaggio # 5
Sergeant
vai de capu tau....1 glont 2 head-uri... invata cs si dupa mai vb wink eu nu joc Counter de 2 zile ca si tine.... NU POT SA IAU BAN!!! fara sa imi faci poze...blind sau ce vrei TU!!! asa ca tie ti so parut ca eu am AIM!!!! VREAU DOVEZILE DE ASEARA!!!! ( am vb cu veronik ) el nu zice ca eu am avut AIM ; nu baga martori doar asa ca iti place tie!!! Deci daca asa Admini aveti VIP & Andrei pe server...ii clar .Intrebati-l pe Patron Patron pe reiNforcer pe Marius pe Big pe cine vreti voi daca eu joc cu COD!!!!si daca nu joc cu COD vreau sa ii scoateti ADMINU lu tEe ( nu lu xzibit )

SkyscannerData: Sunday, 2012-02-12, 0:51 AM | Messaggio # 6
Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
Tee e curat ma il cunoaste tot serverul de mult e playerul nostru!! snap

Lg^AndreiData: Sunday, 2012-02-12, 11:00 PM | Messaggio # 7
Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8

• Page 1 of 1