|
Reclamatie Bad Dog (admin foarte pro)
|
|
| Black | Data: Monday, 2012-01-16, 8:18 PM | Messaggio # 1 |
 Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| Buna ziua tin sa precizez ca adminul Bad Dog e foarte inapt si foarte incompetent incat din toti codatii care erau pe server mi.a dat destroy mie fara poze,fara demo fara nici o dovada clar admin ca asta va strica serverul in fine am aici screenshot-ul de la destroy..As dori unban daca se poate va las ip si steam.id aici.. O zi buna!
http://www65.zippyshare.com/v/12093485/file.html
|
| |
| |
| tino^ | Data: Monday, 2012-01-16, 8:21 PM | Messaggio # 2 |
 Major
| gia forse sara stato bad dog anke a me ... mi ha dato destroy credo e il cs mi laga tutto !!! Added (2012-01-16, 8:21 PM) --------------------------------------------- gia forse sara stato bad dog anke a me ... mi ha dato destroy credo e il cs mi laga tutto !!!
Per tutta l'estate 2012 non ci sarò perche saro in kyrgyzstan , magari una visita al sito ma al server no > 1238 ping :(( ...
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Monday, 2012-01-16, 8:40 PM | Messaggio # 3 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| Black, ADMIN SCOS ! Noi incercam sa invatam lumea sa admineze,dar cativa chiar se fac prosti!
|
| |
| |
| Miska | Data: Monday, 2012-01-16, 8:44 PM | Messaggio # 4 |
 Major
| mda...avem niste admini
Don't Stop Believin'
|
| |
| |
| MIhai | Data: Monday, 2012-01-16, 9:22 PM | Messaggio # 5 |
 Private
| Doamneeeee!!!!!! eu azi nu am fost pe server era un prieten de al meu care admina , nu eu !!!! Daca vreti dovezi la cum mi-am facut eu treaba de admin intrebatil pe VIP sau Xzibit , marius cine vreti voi;)
|
| |
| |
| Miska | Data: Monday, 2012-01-16, 9:24 PM | Messaggio # 6 |
 Major
| pai man adminu tie ti lo dat...nu prietenului tau...fii mai responsabil
Don't Stop Believin'
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Monday, 2012-01-16, 9:36 PM | Messaggio # 7 |
 Lieutenant general
| MIhai, Nu cam cred,miroase a vrajeala,prima pe sv zici ca nici nu ai intrat azi deloc,acum zici ca un prieten de al tau. Chiar daca sa fie asa iti schimbai numele ! ca sa nu fie admin prietenul tau. Dar nu te cred !
|
| |
| |
| MIhai | Data: Monday, 2012-01-16, 9:52 PM | Messaggio # 8 |
 Private
| Ba o fi serverul ala al tau , dar cand eram eu admin era totul O.K pe sv ! Acum intra pe sv sa vezi ce urla lumea ca sunt codati pe acolo ! De asa am cerut admin !Added (2012-01-16, 9:52 PM) --------------------------------------------- Pana la urma stii ceva andrei....eu imi bag pl in el de sv....ca am vrut sa iti fac un bine ca era serverul plin de codati.....un admin nu gaseam toata ziua:-j...
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Monday, 2012-01-16, 11:05 PM | Messaggio # 9 |
 Lieutenant general
| MIhai, Fii atent la limbaj.
|
| |
| |
| elusion | Data: Tuesday, 2012-01-17, 3:08 AM | Messaggio # 10 |
 Major general
Reputazione: 1
| Ragas ma l'italiano mai eh !!!!!
★۞۩๑ elusion ๑۩۞★
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Tuesday, 2012-01-17, 5:28 PM | Messaggio # 11 |
 Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
| Si acuma hai sa iti zic si faza me.a k mie mi.a scos adminul din cauza lui!!! a intrat el cu un prieten de al lui pe sv si ala dadea bbine ba si pnm ii stia pe toti m.am uitat pe el si a iesit la unu tragand si i.am dat destroy,,,prietenului lui.... la care el imi da destroy mie .....dupaceeam am intrat din nou pe sv si iam dat ban si am ramas fara admin lol!!!!!
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Tuesday, 2012-01-17, 8:27 PM | Messaggio # 12 |
 Lieutenant general
| Skyscanner, Ai fost scos de admin,pca injuri mereu. Doar cand eu nus apui esti sfant! Eu vad ceea ce scrii si ce faci chiar daca crezi ca eu nus pe sv.
|
| |
| |
| Miska | Data: Tuesday, 2012-01-17, 10:56 PM | Messaggio # 13 |
 Major
| el crede ca toti is prosti..numai el e destept
Don't Stop Believin'
|
| |
| |
| ViP1 | Data: Wednesday, 2012-01-18, 12:53 PM | Messaggio # 14 |
 Colonel
Reputazione: 3
| of of of of of of of of mam saturat ma fratilor ma in primu rind 1 admin tr sa dea dovada de respect pe sv adica sa fii u primu care tr sa respecti pe alti ear dupa osa fii si u respectat decate ori mati vazut pe mine sa ma injur pe sv si creca lumea ma respecta cat de cat nu_??? inprimu rand cand vezi doi admini casi baga si isi scoate deaja tisepare sv najpa eu vam rugat doar sa va lasati orgoliu acasa cand jucati cs inportant e sa adminezi bine si lumea te respecta eu am avut ceva treaba acum dupa revelion dar e adevarat ca pe sv numai certuri sunt plm chear nu puteti sa va intelegeti ?? plm nustiu ce vreti voi sa aratati ca sunteti mai tari de cat alti ???? boooo poate eram asa si eu cand aveam 17 18 ani "poate" dar sigur nu eram asa nu uitati un singur lucru RESPECTA SA FII RESPECTAT
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Wednesday, 2012-01-18, 5:06 PM | Messaggio # 15 |
 Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
| Bine ma ca m.ai scos pentru k injuram loll ce motiv in fine tu ai serveru tu decizi, mie putin imi pasa. Dar oricum se simte diferenta!!!!
Dar laso asa!!!!! eu nu am nimica de pierdut!!!!
SALUT
|
| |
| |