• Page 1 of 1
  • 1
destroy si ban degeaba
azzRData: Tuesday, 2011-12-20, 7:33 PM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
adminu respectiv :reinforcer "cu adminu lui vip " .. deci .. prima mia dat destroy.. si apoi l`am intrebat dc destroy.. si pac ban.. fara poze demo etc etc..
Nu vreau decat un unban. Pt ca am luat degeaba si imi cam place serveru si vreau sa joc in continuare... Sunt steam on, joc cs din 2001...deci am ceva experienta....pt ip.. astept reply.. si dau si ip`ul pt unban .. ms

Lg^AndreiData: Tuesday, 2011-12-20, 10:46 PM | Messaggio # 2
Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
azzR,
Sbannato !

SkyscannerData: Wednesday, 2011-12-21, 1:37 AM | Messaggio # 3
Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
aHA SI ZI SA MORI TU K NU EXISTA AIM SI WALL PENTRU STEAM HAI ZI!!!!! MINTE.MA MAA HAII DAK AI STEAM PARK AI FI DUMNEZEU

azzRData: Wednesday, 2011-12-21, 4:06 PM | Messaggio # 4
Private
Quote (Skyscanner)
aHA SI ZI SA MORI TU K NU EXISTA AIM SI WALL PENTRU STEAM HAI ZI!!!!! MINTE.MA MAA HAII DAK AI STEAM PARK AI FI DUMNEZEU

Esti cam agitat asa de felu tau. In orice caz sa`ti raspund la intrebare. Exista. Doar aim scriptu nu merge pe steam.. pt ca nu merg alias`urile. Fericit?

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-22, 0:31 AM | Messaggio # 5
Lieutenant general
Bai putzica sunt asa de mult feluri de aim in cat dak stai sa le inumeri ti se ia in fine te cunoaste andrei dna si vip eu nu mai am nici o treaba cu tine dak ei nu am nu am nici eu sall si spor la frage!!!!

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-22, 0:32 AM | Messaggio # 6
Lieutenant general
Si nu iti da tu cu parea cu privire la pula mea si cum percep eu durerea,,,SUnt asa cum sunt!!!

ViP1Data: Thursday, 2011-12-22, 1:41 PM | Messaggio # 7
Colonel
Reputazione: 3
offf ma numai reclamtii ma sky tin sati spun ca se pote trage prin zid di saritura sun uni jucatori mult ma experti ca tine am opservad ca in alcube faze ai dreptate dar de cele mai multe ori gresesti eu nustiu ce sati zic ma mereu se pling playeri eu stiu ca tu vrei sa fi admin bun dar trebue inca sa mai inveti nus nici eu admin perfect dar totusi avind o experienta de admin cam din 2000 deci nus bun la joc man dar am vazut fel si fel de jucatori profesionisti deci nu toata lumea care da 2 3 het la rind au aim sau care ese tragind au wal cam maj playerilor acuma joca la sunet cai cel mai perfect cod :))))))))) biggrin biggrin

DjLoLData: Thursday, 2011-12-22, 2:03 PM | Messaggio # 8
Lieutenant colonel
Si Ma Dimmi te come ha fatto a vedermi azzR quando camminavo piano dietro un muro e pure a spararmi ????? e poi si vede che ha aim dal crroshair perke insegue sempre il bersaglio .... enn sbaglia neanke un hit ......

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-22, 3:17 PM | Messaggio # 9
Lieutenant general
Man panna sa zic eu k e unu codat astept sa zica alti 2-3 playeri dupaia ma uit pe el wink unu ....Doi Nu am fost singurru de vedeam k e codat.
3Pe mine nu ma intreseaza daca e sau nu codat....eu am inchis discutiile dak voi aveti incredere in el eu nu mai am nici o treaba !!!

O zi placuta dar uitate la ce spun playeri wink

Lg^AndreiData: Thursday, 2011-12-22, 5:59 PM | Messaggio # 10
Lieutenant general
Reputazione: 8

• Page 1 of 1
  • 1
Search: