• Page 1 of 1
  • 1
destroy degeaba :|
nevermoReData: Thursday, 2011-12-08, 4:25 AM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
sal sunt nevermoRe lucignolo si vip banuiesc ca ma cunoasteti jukam cu nick r3fLeX sau Fur$ecutz*
azi noaptea abia ce intrasem pe svr,am jukat vreo 5 runde si a 6-sea lu skyanner ii sa sculat lui sami dee destroy cica pt aim..nici spec nu sa pus sa se uite,direct destroy...sper sa luati si voi ceva masuri ca de cate ori intra el e sefu..injura,insulta el face legea p'acolo,mai ales ca nu e prima data cnd se intampla,mia mai dat o data ban cica pt wall...am facut plangferea asta pt ca in ultimele 10 luni nu mai luaesem destroy,saptamana trecuta imi daduse destroy lucifer,acuma mia dat asta..faceti si voi cv.va salut
pozele de la destroy :
http://imageshack.us/photo/my-images/39/fybuzzkill0000s.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/28/fybuzzkill0001pb.png/

Ultima modifica di nevermoRe - Thursday, 2011-12-08, 4:29 AM

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-08, 4:45 AM | Messaggio # 2
Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
Aha si ce te.ai suparat k ti.am stricat cfg cu aim nenicule:( imi pare rauu lasa k gasesti tu altuu ....da cu ala sa nu mai viii ....sa intri si din prima sa faci 9 cu 1 a zis playeri k eshti codat nu eu|||!!!!! ,si cat priveste de limbaj nu te mai agita k playeri stiu si nu sa plans nici unu k si lor le scapa!!!! asa k laso moale!!! intra cu cfg normal sau fara exe ...si nu avem probleme ......TU ESTHI RAMBO TRECI PRINTRE TOTI K PRIN BRANZA , URLA TOTI UITE CODATU SI TU NU DOMNE K AM LUAT DESTROY DEGEABA!!!!!

Added (2011-12-08, 4:45 AM)
---------------------------------------------
CE SA FACA EI CEVA MA ? SA LASE SCRIPTATI K TINE PE SV ? AIA VREI SA FACA ? BA NENE DUTE BA SI LASA.MA K AICI NU E CARCIUMA!!! wine

nevermoReData: Thursday, 2011-12-08, 3:13 PM | Messaggio # 3
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
se vede ca ai maxim 5 luni de cs..ma stii ciar fii facut un admin bun?? deci daca toti playeri sau fii plans ca am aim tu teai fii pus spec si mai fii controlat..dar tu ceai facut? ai vazut ca toti playeri ziceau ca am aim si tu miai dat destroy fara sa te uiti nici macar 3 sec pe mn..si inca ceva ma asta...tu ai zis ca aveam scor 9 cu 1..daca as fii avut aim in 1-mu rand nu mai fceati frag-u ala si in al 2-lea rand nu mai aveam 9 fraguri in 5 runde si 20..dar sa ce mai vb cu tn ca nici steam nai (banuiesc ca nici nu stii cei ala) degeaba imi bat gura cu tn...intreaba pe lucignolo pe vip ca ma cunosc..crezi ca nam altceva de facut decat sa umblu pe public cu coade?

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-08, 4:47 PM | Messaggio # 4
Lieutenant general
Bine ma stai calm ............faza e k intra straini k dak intrai cu reflex imi dadeam seama sau puteai macar sa saluti k te intrebam eu cine esti sinu te mai agita atata!!!!

ViP1Data: Thursday, 2011-12-08, 5:56 PM | Messaggio # 5
Colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 3
da oricum ma sky nu se da destroy asa a cazo numai ca 1 joaca bine si e strain ??? plm ma man ce faci toata lumea ati face rec ??? cei cu tine ai baut ceva ??

SkyscannerData: Thursday, 2011-12-08, 7:33 PM | Messaggio # 6
Lieutenant general
:)))Nu am beut nimica, hai k o las ma chill .....mai lent!!! PROMIT!!!!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: