Allora,ragazzi TUTTI GLI ADMIN DEVONO AVERE STEAM! E' obbligatorio per essere admin avere steam!
Tra 3 giorni vi vorrei vedere tutti con steam. Fate la richiesta nella sezione Steam e ve lo compriamo noi per voi.Ci mandate i soldi sulla nostra postepay e noi lo compriamo e ve lo mandiamo sulla vostra e-mail.Serve per rendere piu sicuro il server e per vedere meglio chi usa cheat oppure no!
La spesa è di 10€ STEAM + 2€ al tabachino che vi chiederà per la commission (regola dello stato).
Era si timpu pentru schimbarea asta:X:X makar acum suntem si noi mai siguri gg pentru idee andrei e foarte buna si e cel mai bine asa :P Intrerupem programu pentru clanu Lg^ Ramane aici cand restu cade... Ce facem noi e mare catastrofa !!!
Ma ideea este buna ! dar nush cati Admini or sa mai fie :)) , eu unul nush sigur daca imi iau steam . . . din Adminii care sunt acum Eu , cu Lex suntem apr tt ziua pe server . . . este bine ca are LEX admin ca este mai mereu pe server !!
Sunt ! dar cati din ei stau pe server , mai mereu :)) ?? eu cu lex stateam tt ziua , ideea este buna oricum !!! Vroiam si eu sa imi iau Steam dar nu imi place sa joc cu Cs 1.6 , si din cate am auzit ceva ceva Ping iti da si Steamu' si eu si fara Steam am Ping-u km mare !! Mai ma gandesc . . Zi-le sa stea mai mult pe Server !!!
PFF andrei acu nu am bani... cand o sa fac bani o sami cumpar
Added (2012-05-31, 9:58 AM) --------------------------------------------- auzi da cum se face se baga bani in telefon sau dau numaru de la cartela de 10 euro