|
Reinforcer
|
|
| Pr0^error | Data: Monday, 2012-04-30, 3:55 AM | Messaggio # 1 |
 Lieutenant colonel
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| Ba , ce-l mai prost ADMIN pe care il aveti sa mor de am mai vaz asa ceva este o SPUMA de Admin :)) , eram pe serv Jucam pe NUKE , am pus BMB si stateam la campat a venit unu a vrut sa faca defuse sha oprit sa ma duc la el nu m.am dus a inceput sa faca defuse si REINFORCER adminul vostru ce.l mai TARE :)) imi aplica o replica numai cum stie el mereu :)) ,, fmm vezi ca era sa faca defuse ,, ce sa mai este o spuma de ADMIN . . . E dupa a schimbat map pe de_dust2x2 jucam ce jucam si unii isi iau AWP le zice : no AWP , peurma zice hai ma ca va las :)) si eu i.am zis : de ce ma sa ii lasi ? daca nu este voie cu AWP nu este voie , si i.am zis ca ii fac Reclamatie pe Forum si mi.a dat BAN 300 min :)) ce COPIL , cica sa am motiv sa ii fac . . . . Acum spune.ti si voi cine este de vina ? EU ?care nu i.am zs nimic shau EL care mi.a zis ,, FMM ,, asa din senin ? si mai mi.a dat si ban 300 min ca i.am zis ca nu are aia voie cu AWP si ca ii fac RECLAMATIE :)) . . . Deci ce sa zic =)) Omu este super COMA . . . si acum parca il vad ca , comenteaza si zice : DA MA , EU SUNT DE VINA numai ca sa vedeti voi ca este Baiat bun :)):)):)) . . . BYE . . . Bye !!
|
| |
| |
| tino^ | Data: Monday, 2012-04-30, 1:08 PM | Messaggio # 2 |
 Major
| :| traduzione?
Per tutta l'estate 2012 non ci sarò perche saro in kyrgyzstan , magari una visita al sito ma al server no > 1238 ping :(( ...
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Monday, 2012-04-30, 11:19 PM | Messaggio # 3 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| EnJoi, Pfffffffffffffffff...man eu nush,faceti prostii numai cand eu si neo nu suntem.Dar aud ca si tu nu esti chiar bun mai ales cu vorbele.Injura mai putin si totul va fii ockay!
|
| |
| |
| Pr0^error | Data: Tuesday, 2012-05-01, 0:37 AM | Messaggio # 4 |
 Lieutenant colonel
| LoL eu nu i.am zis nimic . . :)) el mi-a zs , cand l.am lasat pe ala mai mult la defuse . . . mi.a zis : FMM era gata sa faca defuse :)) , tt eu am inceput ? :))
|
| |
| |