• Page 1 of 1
  • 1
Reinforcer
Pr0^errorData: Monday, 2012-04-30, 3:55 AM | Messaggio # 1
Lieutenant colonel
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
Ba , ce-l mai prost ADMIN pe care il aveti sa mor de am mai vaz asa ceva este o SPUMA de Admin :)) , eram pe serv Jucam pe NUKE , am pus BMB si stateam la campat a venit unu a vrut sa faca defuse sha oprit sa ma duc la el nu m.am dus a inceput sa faca defuse si REINFORCER adminul vostru ce.l mai TARE :)) imi aplica o replica numai cum stie el mereu :)) ,, fmm vezi ca era sa faca defuse ,, ce sa mai este o spuma de ADMIN . . . E dupa a schimbat map pe de_dust2x2 jucam ce jucam si unii isi iau AWP le zice : no AWP , peurma zice hai ma ca va las :)) si eu i.am zis : de ce ma sa ii lasi ? daca nu este voie cu AWP nu este voie , si i.am zis ca ii fac Reclamatie pe Forum si mi.a dat BAN 300 min :)) ce COPIL , cica sa am motiv sa ii fac . . . . Acum spune.ti si voi cine este de vina ? EU ?care nu i.am zs nimic shau EL care mi.a zis ,, FMM ,, asa din senin ? si mai mi.a dat si ban 300 min ca i.am zis ca nu are aia voie cu AWP si ca ii fac RECLAMATIE :)) . . . Deci ce sa zic =)) Omu este super COMA . . . si acum parca il vad ca , comenteaza si zice : DA MA , EU SUNT DE VINA numai ca sa vedeti voi ca este Baiat bun :)):)):)) . . . BYE . . . Bye !! smile

tino^Data: Monday, 2012-04-30, 1:08 PM | Messaggio # 2
Major
:|
traduzione?

Per tutta l'estate 2012 non ci sarò perche saro in kyrgyzstan , magari una visita al sito ma al server no > 1238 ping :(( ...

Lg^AndreiData: Monday, 2012-04-30, 11:19 PM | Messaggio # 3
Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
EnJoi,
Pfffffffffffffffff...man eu nush,faceti prostii numai cand eu si neo nu suntem.Dar aud ca si tu nu esti chiar bun mai ales cu vorbele.Injura mai putin si totul va fii ockay!

Pr0^errorData: Tuesday, 2012-05-01, 0:37 AM | Messaggio # 4
Lieutenant colonel
LoL eu nu i.am zis nimic . . :)) el mi-a zs , cand l.am lasat pe ala mai mult la defuse . . . mi.a zis : FMM era gata sa faca defuse :)) , tt eu am inceput ? :))

• Page 1 of 1
  • 1
Search: