|
Reinforcer
|
|
| Pr0^error | Data: Thursday, 2012-03-22, 4:32 AM | Messaggio # 1 |
 Lieutenant colonel
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
| Ma in legatura cu discutia voastra :-j eu acum am vazut , a.ti discutat fara me si a.ti auzit numai versiunile lor . . stiu ca nu are rost acest TOPIC ca oricum nu mai este el Admin . . . dar vreau sa va lamuresc . . . Poi - Pozele acelea cu ,, Destroy ,, erau facute mai demult dar eu am vrut sa ii arat lui Andrei ca mi.a dat Destroy atunci degeaba . . . si acum eu l.am injurat pentru ca si el m.a injurat , pe me dar el mi.a facut Foto decat me la ce am zis eu . . Ca daca isi facea si la el ce mi.a scris me :)):)) era teroare . Si cand mi.a dat Destroy atunci am bagat pozele pe Forum si cu Reclamatie , pe mess zicea : ITI DAU UNBAN DAR TE ROG FRUMOS SCOATE POZELE DE PE FORUM , si c Fast NU am nimic pur si simplu ei ma provocau sa le vb asa . . cat ma abtineam sa nu zic nimic dar nu am putut :-j . . . In fine MA BUCUR CA NU MAI ESTE REINFORCER ADMIN , daca il lua un Payer de mai multe ori ii dadea slay ^_^ LOL. . . Grazie . Ciao !
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Thursday, 2012-03-22, 11:01 PM | Messaggio # 2 |
 Lieutenant general
Gruppo: Moderators
Reputazione: 7
| Cee comic esti hah ha ha !!! ^_^
Added (2012-03-22, 10:49 PM) --------------------------------------------- Cand sa vorbit man despre mine k nici nu stiu "
Added (2012-03-22, 10:53 PM) --------------------------------------------- In fine nu inteleg rostul topicului!!!
Care vrea din moderatori poate sa dea TC
Added (2012-03-22, 11:01 PM) --------------------------------------------- Prodan Alexandru Cristian: ba spartule Prodan Alexandru Cristian: cand ti.am zis ma eu tie ceva Prodan Alexandru Cristian: sau ti.am cerut ceva? Prodan Alexandru Cristian: bagamias pula in gagicata Prodan Alexandru Cristian: de muist Prodan Alexandru Cristian: futeamas in rasa ta de spart Prodan Alexandru Cristian: te manaca in cur asa degeaba ? Prodan Alexandru Cristian: dati-as la muie de spart Prodan Alexandru Cristian: sugiami.ai pl ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: sa.mi bag pula in mata ??? nu te.ai rugat atunci sa iau alea de pe forum ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: cand ti.o creste pula vino la me ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: m.am rugat de mata sa imi faca o muie Prodan Alexandru Cristian: jet ma copil cu branza la pula Prodan Alexandru Cristian: mancami-ai pula de ciocan spart Prodan Alexandru Cristian: morti mati de retardat Prodan Alexandru Cristian: esti dus de cap ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: cand ti.o creste pula vino la me . .. pana atunci ai putza ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: jet ma Prodan Alexandru Cristian: vin sa iti dau la muie ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ce copuil fara viitor esti ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: da ma dar cand ti.o creste pla . . ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ca acum ai putza Prodan Alexandru Cristian: deja ti-0 dau online!! ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: invata dq romana retardatule ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ce glume seci ai ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: glumesc cu mata cu tine Prodan Alexandru Cristian: nu Prodan Alexandru Cristian: gunoiule Prodan Alexandru Cristian: !! ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: ce plm ai facut topicu ala pe forum acuma Prodan Alexandru Cristian: si pentru ce k nu inteelg in plm ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ca ai vb de me . . fara sa stiu Prodan Alexandru Cristian: nu vreio admin pe sv sa joci codat aa ? fututi morti in carca!! ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: si am vaz aseara Prodan Alexandru Cristian: la cine ma in morti mati k nu am vb cu nimen Prodan Alexandru Cristian: nu sunt genu Prodan Alexandru Cristian: de vb pe la spate Prodan Alexandru Cristian: am ceva de zis te fut pe fata ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: cum ma nu ? si in topicul ala ? ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: esti tigan ma ? Prodan Alexandru Cristian: care ma retardatule? ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: dar mata mai suge pe 1 kg de cupru? Prodan Alexandru Cristian: mancami-ai pula de spart!!! ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ce prost esti domaneee ._._._ dobre yonut _._._. Yonut is typing... ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: unde incape atata prostie ? Prodan Alexandru Cristian: de la mata din burta Prodan Alexandru Cristian: ma intreb si eu cum pula mea ai iesit asa ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: : de unde ai ma glumele astea seci ._._._ dobre yonut _._._. Yonut is typing... ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ? Prodan Alexandru Cristian: DE CAND ii dadeam la muie lu mata ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: ce copil prost esti !! ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: Prodan Alexandru Cristian: hai pa ai ignore date in morti mati de ratat!!! sa nu ma mai bagi in seama k te injur !! Prodan Alexandru Cristian: copl e mata Prodan Alexandru Cristian: !! Prodan Alexandru Cristian: hai jet ._._._ dobre yonut _._._. Yonut is typing... ._._._ dobre yonut _._._. Yonut: mama mea este batrana pupalai pe fisu.n pula Prodan Alexandru Cristian: sa ma fut pe ia de sclerozata !!
CONVORBIRE PE MESS CU EL !! CENZURATI SI VOI !!! SUNT NERVOS CAND NU AM VINA
|
| |
| |
| Pr0^error | Data: Thursday, 2012-03-22, 11:07 PM | Messaggio # 3 |
 Lieutenant colonel
| Cat de copil poti fi sa pui asemenea porcarie pe FORUM . . . cine a intrat pe me ? ,, THU ,, cine a inceput cu injuraturile tot ,, THU ,, . . deci nu mai pune asemenea porcarii pe Forum . . . ei nu cred ca au nici o trb cum vorbesc eu , decat pe Serv si pe Forum . . in rest vb cum vreau . . .asa ca tot Thu esty de vina ca eu nu am intrat pe tine sa iti zic ceva eu nu te.am injurat . . Ciao !! raga
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Thursday, 2012-03-22, 11:09 PM | Messaggio # 4 |
 Lieutenant general
| Da ma eu sunt de vina!!
|
| |
| |
| Pr0^error | Data: Thursday, 2012-03-22, 11:10 PM | Messaggio # 5 |
 Lieutenant colonel
| Tare Tigan esti Reinforcer . . . Vedeti si voi ca el injura continuu . .
|
| |
| |
| Skyscanner | Data: Thursday, 2012-03-22, 11:12 PM | Messaggio # 6 |
 Lieutenant general
| Da ma da !! Euuuu !!!!!
|
| |
| |
| Dan | Data: Friday, 2012-03-23, 10:25 AM | Messaggio # 7 |
 Colonel
Reputazione: 2
|
|
| |
| |
| Lg^Andrei | Data: Friday, 2012-03-23, 4:31 PM | Messaggio # 8 |
 Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
| pffffffffff,terminati va rog amandoi! Jucati si din Barba nu dati!
|
| |
| |