• Page 1 of 1
  • 1
REclamatie Pro error
PytbulMData: Friday, 2012-06-01, 0:07 AM | Messaggio # 1
Lieutenant
Gruppo: Moderators
Reputazione: 0
Status: Offline
Sal andrei deci eu eram pe srv nu si ii zicam lui eerror vezi ca varmiu tia zis ca eu jucam cs de cand mata tea nascut
si dupa mia dat gag fara motiv iam zis handicapat si dupa el zice vrei un alt destroy si io am zis ia sa vad el mia dat destroy fa ce ca ma omoara cu zile baiatu asta handicapat ,,thmm

Added (2012-06-01, 0:06 AM)
---------------------------------------------
http://imgur.com/s3OGT,lSHPMasta e o poza cand zice el vrei si ban..

Added (2012-06-01, 0:07 AM)
---------------------------------------------
http://imgur.com/bEZxw

Pr0^errorData: Friday, 2012-06-01, 0:13 AM | Messaggio # 2
Lieutenant colonel
Gruppo: Users
Doamneee ce copil , man las-o balta ti-am dat pe drept ! am intrat pe server linistit am salutat tu ai inceput cu figuri , sa imi zici de mama , sa ma faci handicapat , sa ma faci boot . . . . !! ce trb sa stau sa ma injuri tu ! Andrei fa ce stii thu ! Era si K3nt cand m-ai injurat . . Bye ! - - - Love and peace . .!!

GesData: Friday, 2012-06-01, 1:16 AM | Messaggio # 3
Private
Gruppo: Moderators
Parerea mea , este ca nu trebuie luati admini peste picior de niste cioflingari ca voi ... dupa cum am vazut eu Pro error isi face treaba cum trebe..:)

Playerii care sufera ... afara, nare ce cauta , parerea mea..

k3nTData: Friday, 2012-06-01, 1:18 AM | Messaggio # 4
Private
Eram si eu cand sa intamplat chestia cu injuratul. Eu unul zic ca Pro^error are dreptate, nu poate permite la unu sa ii injure familia...

Pr0^errorData: Friday, 2012-06-01, 12:56 PM | Messaggio # 5
Lieutenant colonel
Nu am nimic impotriva daca zice ceva de me , hai treaca mearga cand ma injura pe mine dar sa ma injure de Familie nu cred ca accepta nici unu , daca eram player nu aveam ce face dar daca sunt ADMIN i-am dat : gag : peurma ma injura nu a vaz nimeni ca avea : gag : si vedeam decat eu vorbea in privat , el scria in privat si eu scriam normal si vedeau toti . . . El se da mare grande ca vezi doamne este prieten bun cu : Ne@ : cu : Andrei : toti adminii sunt prieteni cu Ownerii :)) . . . Sunt sigur ca nu cred ca este vreun Admin de aici care nu ar fi facut asa dupa ce il injura ca pe me . . . Acum ramane de vazut , sa vedem ce spune Andrei !!! Grazie !

Lg^wOkeNData: Friday, 2012-06-01, 2:53 PM | Messaggio # 6
Lieutenant colonel
Gruppo: Administrators
Reputazione: 1
Asa baieti v-am inteles bine situatia. Acuma luati frumusel si nu va mai certati de la toate fleacurile mai ales ca sunteti Admini amandoi! Sunteti amandoi buni de gura am vazut si eu asta daca nu injura unu injura acelalalt . Fiti atenti: in prezenta mea pe server daca sunteti amandoi ONLINE in momentul cela , care vad ca primul incepe a injura dau REMOVE . Sa fie de inteles ca nu sunteti copii de 2 ani !

Pr0^errorData: Friday, 2012-06-01, 3:24 PM | Messaggio # 7
Lieutenant colonel
In situatia asta , eu am intrat pe server am salutat si el a inceput wink . . eu nu l-am bagat in seama . . . si peurma a inceput cu amenintari , ca lasa ca o sa vezi tu cand o sa imi iau eu Admin :-j . . . . !! Lol fa-mi ce vrei daca merit wink

Lg^wOkeNData: Friday, 2012-06-01, 3:30 PM | Messaggio # 8
Lieutenant colonel
Reputazione: 1
Repet -> ampacativa si nu va mai certati !!! smile

Pr0^errorData: Friday, 2012-06-01, 3:35 PM | Messaggio # 9
Lieutenant colonel
Lol . . Oricum nu mai am Admin ca nu am Steam dar daca se va scoate regula asta cu Steam poate o sa mai am in continuare . . . Eu nu am nimic cu el man din partea mea PEACE and LOVE biggrin :D . . . El este suparat pe mine ca i.am dat lui varasu : GAG : Destroy : si Ban nush sigur ce am mai facut , la fel ca si Pytbul ma injurat tt de familie . . Woken sa dam cartile pe fata :d daca pe tine te injura de mama ta shau de familie , peurma ii ziceai : taci : taci : ii dadeai : gag : si te injura in privat ce-i faceai ? smile il lasai sa faca asta in continuare ?

Lg^AndreiData: Friday, 2012-06-01, 4:18 PM | Messaggio # 10
Lieutenant general
Reputazione: 8
Pr0^error,
Uite si aici chiar daca te-a injurat,regulamentul zice se pedepseste cu GAG.
Nu stiu voi cum gandeti,dar eu cand unu ma injura nu ma pun la livelul lui.

Dece mai intrati pe server si scriti Re all ,daca la sfarsit nu va respectati unu pe altul?

Inchid topicul!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: