• Page 1 of 1
  • 1
REclamatie Pro error
pytbulData: Thursday, 2012-05-31, 4:13 PM | Messaggio # 1
Private
Gruppo: Users
Reputazione: 0
Status: Offline
Salutare sunt var cu pytbul ....deci eu cum nu am cont fac reclamatia de pe contul lui
Nick ul meu ansharai-q jucam pe data de 31.05.2012 pe sv pro error da vot d2 contra dust normal atunci ii zis sa dea 2 harti diferite...el imi raspunde ca sunt diferite ma nobule..nu stiu daca formularea e aceeasi ..iam zis sa nu mi zica mie nob ca jocam cs cand masa la nascut...si el vine cu destroy:::::::::

PytbulMData: Thursday, 2012-05-31, 10:18 PM | Messaggio # 2
Lieutenant
Gruppo: Moderators
Andrei te fa cv cu error nush de ce iei dat admin ca la cerere nu avea experienta in admin juca cs de 1 an pff .. fa cevaD:

Added (2012-05-31, 10:18 PM)
---------------------------------------------
Varmiu are dreptate.. ii face poze mereu.. lol ai da si destroy.. fara nici o scusa lam vazut si eu eram langa varmiu

Pr0^errorData: Thursday, 2012-05-31, 10:44 PM | Messaggio # 3
Lieutenant colonel
Gruppo: Users
Lol . . nu mai injura man pe server wink oricum nu mai am admin BUCURATE :)) . . . Dau destroy la astia care ma injura de mama wink . . asa ca Face-ti ce vreti :* . . bye bye

PytbulMData: Friday, 2012-06-01, 0:05 AM | Messaggio # 4
Lieutenant
Gruppo: Moderators
cine tea injurat ma??de ce?????????????am zis cu totu altcv.......vreau pareri de la staff nu de la tine.invata sa citesti si maturizeazate.

Lg^AndreiData: Friday, 2012-06-01, 4:07 PM | Messaggio # 5
Lieutenant general
Gruppo: Administrators
Reputazione: 8
Pr0^error,
Regula de admin foarte importanta.Injuraturile se pedepseste cu GAG,nu ma intereseaza ce fel de injuratura este.
Dar nu a fost respectat vad.Oricum

• Page 1 of 1
  • 1
Search: