Salutare sunt var cu pytbul ....deci eu cum nu am cont fac reclamatia de pe contul lui Nick ul meu ansharai-q jucam pe data de 31.05.2012 pe sv pro error da vot d2 contra dust normal atunci ii zis sa dea 2 harti diferite...el imi raspunde ca sunt diferite ma nobule..nu stiu daca formularea e aceeasi ..iam zis sa nu mi zica mie nob ca jocam cs cand masa la nascut...si el vine cu destroy:::::::::
Andrei te fa cv cu error nush de ce iei dat admin ca la cerere nu avea experienta in admin juca cs de 1 an pff .. fa cevaD:
Added (2012-05-31, 10:18 PM) --------------------------------------------- Varmiu are dreptate.. ii face poze mereu.. lol ai da si destroy.. fara nici o scusa lam vazut si eu eram langa varmiu
Lol . . nu mai injura man pe server oricum nu mai am admin BUCURATE :)) . . . Dau destroy la astia care ma injura de mama . . asa ca Face-ti ce vreti :* . . bye bye
Pr0^error, Regula de admin foarte importanta.Injuraturile se pedepseste cu GAG,nu ma intereseaza ce fel de injuratura este. Dar nu a fost respectat vad.Oricum